Website 27. jan, 2019

Salome

Mooie website

5. jun, 2018

hans rustenburg

Als cadeau voor mijn verjaardag heb ik een bierproeverij aangeboden gekregen Samen met m'n zoon en 2 schoonzoons ben ik afgelopen vrijdagavond bij stadsbrouwerij "de Goudsche Leeuw" op het terrein van Goudasfalt op bezoek geweest.


Het was een bijzondere en zeer geslaagde avond met een enthousiaste gastheer. Weer het een en ander bijgeleerd over het brouwproces, grondstoffen en overige ingrediënten, maar het was vooral ook een heel gezellig avondje uit. We kregen naast de "vaste" biertjes
ook de gelegenheid wat bijzondere zelf gebrouwen biertjes te proeven. Een kaasje, stukje worst en nootjes tussendoor en alle gelegenheid om vragen te stellen.

We hebben ervan genoten.Theo, nogmaals heel hartelijk bedankt voor een superleuke avond!

Website 26. sep, 2017

Bonnyin

Voortgezet succes met het bedrijf.

Website 26. sep, 2017

Bonnyin

Het is geweldig wat je doet. We zullen je volgen !!!

Website 21. okt, 2016

Marytuten

zo geweldig website, hou hier!

Website 7. jul, 2016

DoloresEmery

Blij om uw site te bezoeken. Beste wensen.

Website 3. jul, 2016

sokuvo

Mooie website

9. apr, 2013

Ben van Vliet

Beste Theo,
Zeer verrassend Gouds bier , na een bierproeverij(tje) door mijzelf georganiseerd, kwamen jouw biertjes er erg goed uit . Zitten er ook cursussen in het "vat" zodat er meer ambassadeurs (lees dus ook meer omzet) ontstaan !
Groet van
een bierliefhebber
Ben

16. feb, 2013

Willem van der Est

Komen mijn vrouw en dochter thuis met verhalen over een ouwe Heinekenbrouwer, die in Gouda zijn eigen bier maakt. Dat bier hadden ze overigens niet gekocht, dus ik stuur ze binnenkort terug met een opdracht. De historie gelezen. Geweldig en veel succes!

Website 5. feb, 2013

Martijn Scheffers

Inmiddels is het Erasmusbier ook verkrijgbaar in Café in de Smitse op de Erasmus Universiteit. De eerste reacties zijn goed! Heel veel succes met de brouwerij en dat er nog maar veel verkooppunten mogen volgen.

27. jan, 2013

Alex

Heerlijk bier. Inmiddels de Erasmus en wit geprobeerd. Erasmus direct weer gekocht.
Geweldig initiatief. Hoop dat dit goed gaat/blijft lopen! Tevens goede Gouda promotie!

18. okt, 2012

Erasmus Desiderius

Waerde heer Hesselink,

Ik begrijp van mijn moeder, Margaretha Goudana, dat u een bier heeft gebrouwen dat mijn naam draagt. Dat doet mij deugd, temeer daar zij mij heeft toevertrouwd dat het haar uitstekend smaakte. Zo heb ik inmiddels wat foto's
gezien van haar te midden van bierdrinkende mannen en ik geloof haar op haar woord. Ik wens u het beste en ga vooral door met brouwen, uiteindelijk heeft het bier Gouda meer opgeleverd dan dat mijn naam dat heeft gedaan !

Website 14. okt, 2012

Jos

Succes en wat een mooie site, maar wat nog veel beter en lekkerder is zijn de biertjes!

7. okt, 2012

Biersyndicaat Den Gouwen Aar

Namens alle leden van het biersyndicaat Den Gouwen Aar, enorm veel succes toegewenst !